Priprava vozil za prodajo

Najboljša odločitev za osvežitev in »PRIPRAVE« vozila je ob nakupu ali prodaji vozila, da se boste v njem počutili kot prvi voznik ali da ga boste lažje prodali. Takšen tretma bo rabljenemu vozilu podal nov in svež pridih. Vozilu za prodajo bo dvignil ceno za kar nekaj odstotkov. Idealna rešitev za NOV VIDEZ rabljenega vozila.

Vozilo lahko primerjamo z našimi bivalnimi prostori, katere želimo, da so čisti, da se v njih počutimo dobro in da na nas vpliva blagodejno ter pomirjajoče. Tudi v vozilu se ob nenehni uporabi odlagajo lasje, odmrla koža, prah, ob boleznih pustimo virozam in bakterijam prosto pot, kihamo, kašljamo, si brišemo nos in si pri tem seveda na razkužujemo vsakič naših rok. S takšnimi rokami potem primemo volan, posegamo po predalih in odpiramo vrata. In te stvari prinaša v jekleni konjiček vsak potnik, ki sede vanj.

Vsekakor z leti redna uporaba vozila pušča svoje sledi prednikov. V kolikor vozilo prodajate, ne želite, da se kupec najprej skremži nad madeži na sedežih in Vam zaradi tega niža kupno ceno. Želite, da ko kupec vozilo vidi, da ga preda »UAU« občutek in sploh več ne pomisli na druga vozila, saj bo mnenja, da je pri vas naredil pravo kupčijo, kajti prodajate mu res dobro vzdrževano vozilo.

V kolikor pa ste umazanega in popraskanega kupili, ne želite razmišljati o tem, kaj je predhodnik z njim počel, da je sedaj v takšnem stanju. Želite ga brezskrbno in srečno voziti.

Za te priložnosti smo Vam v ročni avtopralnici PAVO pripravili različne možnosti »PRIPRAVE« vozila. Ne odlašajte in se prepričajte o naši ponudbi in kakovosti.ž

Obseg »PRIPRAVE« vozila je odvisen od stanja vozila in želje stranke. Z veseljem Vam bomo v pomoč in Vam ponudili nasvet.